Mięso i wędliny

Zachęcamy do regularnego zaopatrywania się w najlepsze mięsa oraz wędliny niezbędne do przygotowania dań ze wszystkich zakątków świata. Proponujemy wyłącznie starannie wyselekcjonowane produkty spożywcze od sprawdzonych dostawców. Wiemy, jak istotne jest zachowanie świeżości oraz wysokiej klasy artykułów pochodzenia zwierzęcego. Dlatego dokładamy starań, aby sprzedaż odbywała się z uwzględnieniem standardów nakładanych na branżę HoReCa, a więc restauracje, punkty gastronomiczne czy firmy cateringowe.

Klientów zainteresowanych stałą współpracę zachęcamy do nawiązania kontaktu z naszą firmą. Obsługujemy odbiorców w całej Polsce, dostarczając im zawsze świeże produkty wysokiej jakości. Dzięki dostępowi do wyselekcjonowanych mięs i wędlin można urozmaicać kuchnię, serwować oryginalne, smaczne dania, a tym samym dbać o zadowolenie klientów korzystających ze świadczonych usług gastronomicznych. Firmy, z którymi współpracujemy, cenią nas za profesjonalizm, urozmaicony asortyment, świetną znajomość potrzeb branży HoReCa, a także ciągłość dostaw.

Mięso i wędliny - najwyższej jakości produkty dla gastronomii

W sprzedaży dostępne są przede wszystkim wędliny oraz mięsa - świeże i głęboko mrożone. Są to zarówno tusze, jak i gotowe wyroby przeznaczone do spożycia po obróbce cieplnej. Na wybór czeka znakomitej jakości drób, wieprzowina, baranina, cielęcina, jagnięcina oraz dziczyzna. Polecamy mięso królicze, a także starannie wyselekcjonowaną wołowinę przeznaczoną do przyrządzania oryginalnych steków i hamburgerów. W asortymencie nie brakuje również kebabów w przyprawach - głęboko zamrożonych płatów różnych gatunków mięs (wołowiny, drobiu, baraniny).

Prócz mrożonek proponujemy wędliny prosto od polskich, włoskich i hiszpańskich producentów. Wśród nich można znaleźć znakomite szynki, boczki z przyprawami, a także aromatyczne kiełbasy salami oraz chorizo. To świetne dodatki do dań kuchni z całego świata, ale i artykuły spożywcze odpowiednie do spożycia w postaci przekąsek, w tym takich, jak tapas czy antipasti.

mięso i wędliny