Szkolenie Mizkan Day, czyli tajna broń szefów kuchni

6 marca 2020 r.

2 marca 2020 r. Kuchnie Świata miały przyjemność zorganizowania szkolenia MIZKAN DAY pod hasłem Tajna broń szefów kuchni dla zaproszonych szefów kuchni. Tematem spotkania były tajemnice biotechnologii o 1000-letniej tradycji: Koji – kropidlak żółty, enzymy, fermentacja bez drożdży, Shio-koji, Mirin. Wydarzenie zostało zorganizowane pod patronatem japońskiej firmy Mizkan ...

mizkan post1 medium

2 marca 2020 r. Kuchnie Świata miały przyjemność zorganizowania szkolenia MIZKAN DAY pod hasłem Tajna broń szefów kuchni dla zaproszonych szefów kuchni. Tematem spotkania były tajemnice biotechnologii o 1000-letniej tradycji: Koji – kropidlak żółty, enzymy, fermentacja bez drożdży, Shio-koji, Mirin.

Wydarzenie zostało zorganizowane pod patronatem japońskiej firmy Mizkan, od 200 lat specjalizującej się w oryginalnych, fermentowanych produktach żywnościowych, niezastąpionych w tradycyjnej kuchni japońskiej.

 o TU WIDEORELACJA  (kliknij)