Szkolenia RAMEN W TRZECH ODSŁONACH i SUSHI DLA POCZĄTKUJĄCYCH

18 kwietnia 2024 r.

Minął kolejny tydzień i kolejne praktyczne szkolenia połączone z degustacją, tym razem pod hasłem RAMEN W TRZECH ODSŁONACH oraz SUSHI DLA POCZĄTKUJĄCYCH zorganizowane dla naszych Klientów z regionu Warmii-Mazur, w profesjonalnym studiu kulinarnym Kuchnie Świata na Warmii.

5

W trakcie warsztatów nasz doradca, Marcin Tomczyk zdradził uczestnikom tajniki sztuki odpowiedniego przygotowania ryżu, zademonstrował technikę zawijania rolek, odpowiedniego cięcia łososia, przechowywania w optymalnej temperaturze etc.

Sommelier alkoholi Kuchnie Świata, Bartosz Grzywacz zaprezentował odpowiednio dobrane do dań kuchni Kraju Kwitnącej Wiśni wina i oryginalne piwa japońskie.

Serdecznie dziękujemy Naszym Klientom z Warmii i Mazur za udział w szkoleniu i jak zawsze miłą atmosferę. Gorąco zapraszamy na kolejne kulinarne spotkania z nami!