Szkolenie pod hasłem KUCHNIA TAJSKA ORAZ WOK

12 marca 2024 r.

Warsztaty odbyły się 12 marca br. w naszym nowo otwartym profesjonalnym studiu kulinarnym Kuchnie Świata na Warmii, a poprowadził je nasz specjalista, Marcin Tomczyk.

1

W trakcie szkolenia uczestnicy mieli okazję spróbować wielu znanych i cenionych dań azjatyckich, m.in.: zupę To Ka, Tom Yum, Pad Thai, makaron Udon z kurczakiem kukurydzianym, noodle singapurskie, a na deser Chia na emulsji kokosowej z orzeźwiającym musem z marakuji, mango z esencjonalną herbatą Sencha Chińska Wiśnia oraz doskonałą kawę ziarnistą Classico Blend Tostini, której jako Kuchnie Świata jesteśmy jedynym w Polsce dystrybutorem w sektorze HoReCa na terenie naszego kraju. Całość umilała degustacja najwyższej jakości win z naszego szerokiego portfolio, starannie dobranych do orientalnych smaków przez naszego sommeliera, Bartosza Grzywacza.

Serdecznie dziękujemy naszym Klientom z Warmii i Mazur oraz z regionu pomorskiego za udział w szkoleniu i miłą atmosferę. Gorąco zapraszamy na kolejne kulinarne spotkania z nami!